2021. 05. 12. Pongrác

A legjobb balatoni wellnesshotelek: Hotel Residence

2012. december 10. 07:15 - I love Balaton
A legjobb balatoni wellnesshotelek: Hotel Residence

Új sorozatunkban azt bizonyítjuk, hogy a Balaton télen sem halott: meglátogatjuk a legjobb wellnesshoteleket és összehasonlítjuk őket. Első utunk Siófokra vezetett, a négycsillagos Hotel Residence-be.

Új sorozatot indítunk az I love Balatonon, érdemes lesz rendszeresen visszanézni az oldalra, mert végigteszteljük a legjobb Balaton környéki wellnesshoteleket, hogy könnyebben tudjatok választani közöttük: melyik-miben erős, miért érdemes odamenni, kinek érdemes elkerülni.

A következő hónapok erről is fognak szólni: bár a strandon napozásnak vége, egy rakás jobbnál-jobb szálloda várja a vendégeit olyan szolgáltatásokkal, amik a leghidegebb decemberben is abszolút piacképesek lehetnek. Ez az igazi szezontágítás.

Az első tesztelt szálloda a Hotel Residence. A szálloda új építésű, már abban az értelemben, hogy az utóbbi másfél évtized gyermeke és magán hordozza a színvonalas hazai négycsillagosok összes ismertetőjelét: kicsit személytelen, kicsit hideg, hiányzik belőle a kísérletező kedv, de éppen ezért tud majdnem mindenki elvárásainak megfelelni.

Mert nagy baj nincs a hotellel, sőt. A bejárat környéke kellemes, kis tavacska fölött átívelő hídon kell megközelíteni az épületet, oldalt van egy lugas is, padokkal.

A szobák szellősek, kellemesek, jó a színösszeállításuk, amennyire egy ilyen szállodában megengedhető, otthonosak. A tévé jó minőségű, az ágy kellően kemény, de nem túlságosan és természetesen itt sem jelent gondot a babaágy, amikor mondtuk, hogy csecsemővel érkezünk, külön kérés nélkül hozzák. Az általános tisztaság meg ezen a szinten természetes.

A wellnessrészleg nem túl nagy, nem is túl kicsi, a mérete közelít az optimálishoz és lényegében minden van benne, amire szükségünk lehet. A medence talán lehetne valamivel hosszabb, hogy ne csak úszkálni, de úszni is lehessen benne, a gőzkabin meg épp nem működött, amikor ott jártunk, de a pezsgőfürdő, a szauna és a környezet tökéletesen rendben volt. A legjobban mondjuk a Kneipp-taposó tetszett, amivel itt találkoztam életemben először: ez két kis medencéből áll, az egyikben hideg, a másikban meleg víz, az aljukon kavicsokkal. Csak annyi a dolgunk, hogy felváltva sétáljunk bennük, állítólag jót tesznek a vérkeringésnek. Akárhogy is, én nagyon élveztem azt a 10 percet, amit bennük töltöttem.

A konyha viszont messze túlteljesíti az elvárásainkat. A szálloda méretéhez képest meglepő igényességgel álltak neki a vacsorának, majdnem minden fogás túlnőtt az ipari szinten, mertek kísérletezni, rétegigényeket kielégíteni, a frissen kínált, roséra sült kacsamell meg akár egy jobb étteremben is megállta volna a helyét. Svédasztalos kínálat mellett ez óriási dolog, de hasonlóan rendben volt a reggeli is, bár ott el tudtam volna képzelni valamivel nagyobb felvágottkínálatot.

A Hotel Residence egyértelműen a jobb négycsillagosok közül való, ahová érdemes elnézni a legnagyobb tél közepén is, mert a wellnessrészleg bőven kielégíti az elvárásainkat.

Foglaljon szállást most! Kattintson ide!

Döntés a 2020-as versenyről

2020. június 5. 13:34 - Khtri
Döntés a 2020-as versenyről

A cikkben található időpontban lesz megrendezve a Keszthely Triatlon


2020 Keszthely Triathlon nevezési rendelkezés

2020. május 25. 10:47 - I love Balaton

Május 29-ig döntened kell a nevezésedről.


Közlemény a Sunset Run megrendezésével kapcsolatban

A szervezési feladatainkat elvégeztük.


Közlemény a verseny megrendezésével kapcsolatban

A kormány a járvány terjedésének lassítása miatt betiltotta a tömegrendezvényeket.


A 2020-as My 575 Challenge választható férfi futó mezei

2020. február 7. 12:08 - I love Balaton
A 2020-as My 575 Challenge választható férfi futó mezei

6 féle 575 Pro futómezből választhattok


A 2020-as My 575 Challenge választható Női futó mezei

2020. február 7. 11:54 - I love Balaton
A 2020-as My 575 Challenge választható Női futó mezei

Az alábbi mezekből választhatsz


Regisztráció & Nevezés a 2020-as Sunset Run-ra

2020. február 7. 11:14 - I love Balaton
Regisztráció & Nevezés a 2020-as Sunset Run-ra

My 575 Challenge sporthétvége rendezvényei


Hétfő éjfélig 10.000 Ft 575 Factory kedvezmény a nevezőknek

Ha még nem most vasárnap éjfélig nagyon megéri, mert mindenki aki vasárnap éjfélig benevez, kap egy 575 Factory vásárlási utalványt.Aki november 5 éjfélig nevezett már megkapta a regisztrációkor. tovább

5.000 Ft vagy 10.000 Ft-os garantált 575 Factory kupon a november 10-ig nevezőknek

Kupon a Keszthely Triathlon nevezőinek


Ma 19:30-kor nyit a nevezés a Középtávra

2019. október 21. 09:38 - Khtri

FB belépés nem működik


Nevezés tudnivalók 2020

2019. október 18. 12:17 - 575
Nevezés tudnivalók 2020

Fontos információk - klikkelj!